Radyatör Temizleme İşlemleri İçin de

Radyatör Temizleme İşlemler İçin de

Radyatör temizleme ne kadar önemli?

Evinizin ısı ayarını sağlayan radyatörler, kış boyunca en yakın dostunuz, arkadaşınız olabilir. Yeri gelir, elinizde sıcak bir çay ile kalorifer başına geçip camdan dışarıyı izlersiniz, yeri gelir soğuk akşamlarda eve girer girmez ilk olarak ısınmak için peteğin karşısında geçersiniz. Peki ya radyatörünüz arızalanırsa? İşte o zaman tam anlamıyla evde hayat durur! Bu durumda yapılacak şey, uzman bir ekip ile iletişime girerek radyatör temizleme ve bakımı işlemleri hakkında profesyonel bir ekipten yardım almaktır.

Radyatör temizleme nasıl olur?

Radyatörün içindeki devir daim yapan ve bu sayede eve ısı veren su, çamurlu bir hal almaya başladığında ya da kireç tuttuğunda, doğru bir şekilde ısı verememeye başlar. Bu aksaklığın direkt olarak farkına varmayabileceğimizden doğal olarak ilk önce kombinin ısı ayarıyla oynayarak ve ısı kaybını engellemeye çalışırız. Bunun sonucunda da ısınma giderlerimiz gereğinden fazla bir şekilde artmaya başlar.

Radyatörün arızalandığı durumlarda genellikle bulduğumuz ilk tesisatçıyı çağırır ya da ısıtma sistemini kendimiz onarmaya çalışırız, ancak bu yöntemler ile sorunu kalıcı olarak çözemeyiz. Örneğin evimize gelen tesisatçının radyatördeki suyu değiştirip, radyatöre pas önleyici takması sıklıkla karşılaştığımız bir durumdur, ancak bu ve benzeri geçici çözümler sorunun kalıcı olarak çözülmesine yardımcı olmaz.

Aslında yapılması gereken tek şey bu ve benzeri durumlarda profesyonel bir firmadan yardım almak hatta radyatörlerimiz problemsiz çalışsa bile dönemsel olarak radyatör temizleme ve radyatör bakımı işlemleri için işin uzmanlarına danışmaktır.

Radyatör temizleme işlemlerine profesyonel bir bakış

Yukarıda da değindiğimiz üzere, radyatörlerinizde ısı kaybı sorunu ile karşılaştığınız zaman, yapacağınız ilk şey profesyonel bir ekip ile iletişime geçmek olmalıdır. Çağrınız üzerine hemen evinize gelen uzman bir ekip, sorunu tespit ettikten sonra radyatör temizleme işlemlerine başlar. Kullandıkları filtreleme cihazları, ileri teknolojik düzeyde tasarlanmış olan temizleme aletleri ile radyatörlerinizin içinde birikmiş olan kireci, pası ve çamur haline gelmiş olan birikintiyi kolaylıkla temizlerler. Peteklerinizin içine cihazdan yayılan özel kimyasal madde, bütün kiri yok ettikten sonra profesyonel bir şekilde peteklerden boşaltılır. Oldukça titiz bir şekilde çalışan uzman ekip, yapmış oldukları işlemden sonra evinizi temiz bir halde size teslim eder.

Tur Assist ile radyatör temizleme dert değil!

Evinizle ilgili aklınıza gelen bütün sıhhi tesisat problemlerinde yanınızda olan Tur Assist, söz konusu radyatör temizleme olduğunda da yardımınıza koşuyor. 1996 yılından beri reasürans ve asistans konularında uzman olan Tur Assist tarafından size yönlendirilen uzman ekipler, radyatör temizleme derdini rafa kaldırıyor. Türkiye’nin her yerinden 7/24 Tur Assist ile iletişime geçebilir ve sonrasında tesisat problemlerinde rahat bir nefes alabilirsiniz.

Üstelik @HOME konut yardım paketi, çilingir hizmetinden güvenlik hizmetine, cam kırılmasından elektrik arızalarına kadar geniş bir yelpazede sizleri güvence altına alır. www.tesisatturkiye.com internet sitemiz üzerinden @HOME konut yardım paketini inceleyebilirsiniz.

“Radyatör Temizleme Hakkında Bilmeniz Gerekenler” yazımızdan Kalorifer Tesisatı kategorisine gidebilir ya da “Radyatör Bakımı ve Temizliği”  yazımızı okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button