Anahtarcı Malzemeleri Nelerdir? |Tur Assist

Tüm Detaylarıyla Anahtarcı Malzemeleri

Anahtarcı malzemeleri dendiğinde akla ilk gelenler hiç kuşku yok ki çilingir aletleridir. Ancak çilingir aletlerinin tamamının temin edilmesi kayda değer bir yatırım gerektirir. Bu yüzden anahtarcılar da tüm çilingir aletlerine sahip olmaktansa geniş kapsamlı bir çilingir seti ile kilit ve anahtar arızalarının birçoğuna çözüm bulabilirler. Bu temel anahtarcı malzemeleri el aletleri ve maymuncuk olarak ikiye ayrılır.

Çilingir el aletleri nelerdir?

Bu ürünler neredeyse piyasada sürekli olarak yer alan aletler arasında gösterilebilir. Çilingir el aletleri arasında tornavida setleri, pens çeşitleri, pense, yan keski, kargaburun çeşitleri, sekman açıcı, sekman pens çeşitleri, kurbacık çeşitleri, açıkağız anahtar, eğe çeşitleri ile yerine göre kullanılacak elektrikli el aletleri yani şarjlı matkaplar, taş motorlar ve fırça yer alır.anahtarcı malzemelerı

Çilingir maymuncuk setleri nelerdir?

Çilingir maymuncuk ürünlerine piyasada ulaşmak oldukça zordur çünkü bu ekipmanlar her yerde ve herkese satılmaz. Bu ve benzeri ürünleri temin etmek için mesleki ve iş yeri belgelerinin ibraz edilmesi gerekir.
Çilingir maymuncuklar kullanılacak alana göre değişiklik gösterir. Özellikle ev kapıları, çelik kapı ve ahşap kapılarda kullanılmak üzere aşağıdaki ekipmanlardan faydalanılır:
Mekanik olan yale tip barel çevirme maymuncuğu
Yale tip barel maymuncuğu çevirmek için şarjlı model elektrikle çalışan maymuncuk takımları
Bilyalı bareller için bilyalı maymuncuk anahtarları
Rozetli kapılar için rozet kopartma aparatları

Tüm kapılarda ek olarak kullanılan ilave takımlar, kapı açma telleri ve çeşitleri
Yukarıda anahtarcı malzemeleri kapsamında listelenen ekipmanlardan da anlaşılacağı üzere, maymuncuklar kapıların cinsine göre değişkenlik göstermektedir. Demir kapıları açanlar ile ahşap kapıları açanlar farklı özelliklere sahiptir. Aynı şekilde otomobil kapılarını açan maymuncuklar ile ev kapılarını açan maymuncuklar yine farklılık arz eder. Hatta araçların markasına göre bile belirgin farklılıklar mevcuttur.

Eyvah, anahtarımı kaybettim!

Kapı kilidinizde oluşabilecek herhangi bir sorunda yalnız değilsiniz. Tur Assist güvencesindeki Çilingir Hizmetlerimizde sizlere en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunabilmek için 7/24 çalışıyoruz.

Dilerseniz “Tüm Detaylarıyla Anahtarcı Malzemeleri” yazımızdan “Çilingir” kategorisine geri dönebilir ya da “Kapı Kilitleri” hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button