Petek Temizleme Makinesi İle Servis İyi Bir Göstergedir

petek tamızleme

Neden Petek Temizleme Makinesi?

Zaman içinde bakımı yapılmayan petekler düzgün ısıtmadığı gibi ay sonunda yüksek meblağlı faturalar ile bizi karşı karşıya bırakabilirler. Peteklerimizi dikkatlice kontrol ettiğimizde petek altlarının ısınmadığını elimizle dokunarak kontrol edebiliriz.

Birçok kişi bu sorunun peteklerin içine dolan  hava ile alakalı olduğunu zanneder ancak açığa çıkan havanın sebebi zaten o petek içinde biriken kireç ve atıklardır. Mesleki eğitimlerini almış profesyonel tesisatçılar tarafından tavsiye edilen kombi peteklerinin temizlik süresi en az altı ayda bir bu işlem için özel olarak geliştirilen makineler ile yapılması şeklindedir.

Petek temizleme makinesinin özellikleri

  • Makinede kullanılacak açıcı ve sökücü kimyasalların daha etkili olabilmesi için sıcak su özelliği mevcuttur.petek temızleme
  • Makineye kolay şekilde dolum yapılabilmesi için dolum haznesi büyük olacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Atık suyun tahliyesi sırasında kullanılan filtre, atıkların seviyesini kontrol anlamak için şeffaf malzemeden üretilir.
  • Makine pompa motoru elektrikli ve yüksek devirlidir.
  • Değişebilen başlıkları sayesinde her peteğe uyumlu olduğu gibi merkezi sistem kazan dairelerinde de kullanılabilir.
  • Temizleme makinelerinin taşıması kolay, kullanımı rahattır.
  • Yüksek desibelde ses çıkarmadığından komşularınız ya da misafirlerinizi rahatsız etmez.

Petek temizleme makinesinin kullanım alanları nelerdir?

  • Ev ve ofis tipi kombi ve yoğuşmalı kazanlarda rahatlıkla kullanılabilir  özelliğe sahiptir.
  • Çelik, alüminyum ve sanayi tipi radyatörler ile değişmeli başlıkları sayesinde uyumludur.
  • Ev içi tesisatlarda kullanılan pimaş borular ile birlikte, bakır ve dökme demir borularda da rahatlıkla kullanılabilir.
  • Günümüzde lüks yaşam koşullarında kullanılan yerden ısıtmalı sistemlerde ve bu sistemlerin tesisatlarında kırma ve tadilat yaşatmadan temizlik yapılabilmektedir.
  • Dış müdahaleye kapalı sistemde çalışan ısıtma tesisatlarının bakım ve temizliğinde sıklıkla kullanılmaktadır.
  • Bir tesisata sahip mobil ısıtma sistemlerinde başarı ile kullanılmaktadır.
  • Petek temizleme makineleri, güneş enerjisi ile çalışan su kolektörlerinde de başarılı bir temizlik sağlarken kolektörlere de uzun ömür kazandırmış olur.

Tur Assist evinizi de ısıtır!

Evinizdeki kalorifer sistemi son zamanlarda evinizi yeteri kadar ısıtmıyorsa, peteklerinizin yerine gelen doğalgaz faturaları elinizi yakmaya başladıysa, kalorifer sisteminizin bakım ve temizlenme vakti gelmiş demektir. 1996 yılından beri asistans hizmetlerinde Türkiye’nin bir numarası Tur Assist’in bireysel müşterileri için oluşturduğu @Home konut yardım paketi dahilinde bulunan hizmetlerden yararlanarak evinizin petek temizliğini de yaptırabilirsiniz.

Yardım talebiniz üzerine Tur Assist tarafından size yönlendirilecek olan uzman ekipler ,peteklerinizdeki sorunu tespit ettikten sonra petek temizleme makinası veya diğer uygun yöntemlerle peteklerinizi temizler. Böylece size sadece evinizin keyfini sürmek kalır.

Tur Assist, 1996 yılından bu yana Su Tesisatı, Elektrik Tesisatı, Doğalgaz Tesisatı, Kalorifer Tesisatı, Tıkanıklık Açma, Çilingir Hizmetleri, Cam Hizmetleri, Petek Temizliği, Su Kaçağı hizmeti gerektiren on binlerce olaya anında müdahale etmiştir. 500’e yakın çağrı operatörü ve binlerce hizmet birimiyle tüm Türkiye’de 7 gün 24 saat kesintisiz hizmetler vermektedir.

“Neden Petek Temizleme Makinesi?” yazısından Petek Temizliği kategorisine gidebilir ya da Tur Assist katkılarıyla hazırlanan Tesisat Türkiye Blogu’na geri dönebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button