Ankastre Batarya Nedir? Ankastre Batarya Nasıl Monte Edilir?

Ankastre Batarya Nedir? Ankastre Batarya Nasıl Monte Edilir?

Ankastre Batarya Nedir?

Banyolarda küvet üzerine ya da küvet kenarına monte edilen batarya çeşidine ankastre batarya adı verilir. Montajdan sonra sadece açma kapama volanları, su çıkış borusu ve duş açıkta kaldığından diğer batarya tiplerine kıyasla çok daha estetiktir.

Ankastre Batarya Nasıl Monte Edilir?

Öncelikle batarya incelenerek bağlantı aparatları kontrol edilir. Lavabonun batarya deliği de kontrol edildikten sonra tespit somunu vidasından sökülerek bataryaya monte edilir. Ardından esnek sıcak su hortumu ve esnek soğuk su hortumu bağlanır. Her iki hortumun da sıkılığı kontrol edilir.

Batarya üst contası batarya üzerine konularak, hortumlar batarya deliğinden geçirilir. Akabinde batarya düzgünce yerleştirilir. Bataryanın altından hortumlar kontrol edilerek alt conta takılır. Conta üzerine baskı rondelası da yerleştirildikten sonra tespit somunu takılır. Tespit somunu pense, lokma anahtar veya geniş ağızlı tornavida aracılığıyla sıkılır.

Hortum rakorunun contasına dikkat edilerek hortumlar ara musluklara monte edilir. Önce herhangi bir alet kullanmadan elle sıkıştırılır. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşılmaması durumunda açık ağız anahtar veya kurbağacık anahtarı ile sıkıştırma işlemi sonuçlandırılır. En son aşamada, armatür çalıştırılarak tüm mekanizma test edilir.

Tur Assist tarafından size sunulan @Home konut yardım paketleri, su tesisatı ile ilgili sızıntı, tıkanma ve kırılma gibi acil tamirat gerektiren tüm durumlarda, size konusunda uzman ve donanımlı tesisatçı ekibini göndererek sorunu hızlı ve garantili bir biçimde çözer.

Üstelik @Home konut yardım paketleri, çilingir hizmetinden güvenlik hizmetine, cam kırılmasından elektrik arızalarının giderilmesine kadar geniş bir yelpazede evinizi ve sizleri güvenceye alır.

@Home konut yardım paketlerini www.tesisatturkiye.com sitemizden kolayca inceleyebilirsiniz. Ayrıca 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile konut yardım taleplerinizi iletebilir, ya da Kalorifer Tesisatı Kategorimize geri dönebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button